Järvamaa ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade sarja esimesel õhtusöögil saab Kirna mõisakohvikus nautida eksootilisi maitseid Kaukaasiast. Armeenia ja Gruusia juurtega Roza valmistab Kirna köögis sel õhtul oma kodukandist pärit roogi, mis viivad lausa keele alla. Toidud on autentsed ja pisut vürtsikad nagu lõunamaine Roza isegi, kuid siiski piisavalt mahedad, et sobida ka meile eestlastele, kelle keele, kultuuri ja maitsemeele on Roza oma Eestis elatud 40 aasta jooksul kenasti ära õppinud.
4.septembri õhtul pakume neljakäigulise õhtusöögi Kaukaasia köögi hittidest, mis ei jäta ühtki toidusõpra külmaks:
- Dolma | Kirna aiast korjatud viinamarjalehe sisse keeratud vürstikas riisi- ja liharull |
- Hatšapuri | mõisa pagariahjus küpsenud juustukattega lameleib |
- Hinkali | hõrgud gruusia pelmeenid, värske adžika, hapukoor |
- Meekook | mesine amps õhtusöögi lõpetuseks |
Õhtusöögi kõrvale pakume Gruusia veini (ei ole õhtusöögi hinnas).
Lisainfo: kohvik@kirna.ee või 51993560