La dolce vita Kirna mõisa moodi – üks õhtu, neli käiku, lõputult naudingut.
Suvi toob endaga mahedad õhtud, mil tahaks peatada aja ja nautida elu nii, nagu seda osatakse kõige paremini kauges Itaalias. Mis võiks olla selleks veel sobivam kui hetked, mil Kirna pargi põlispuude all saavad kokku toredad inimesed, hea vein ja Itaalia köögi hõrgutised mõisakohviku elegantses võtmes.
Meie chef di cucina Toomas Tuula, kellel on kümneaastane töökogemus itaalia tippkoka kõrval, on loonud just selleks õhtuks neljakäigulise menüü, mis toob taldrikutele nii Liguuria merehõngu kui Toscana maalähedast elegantsi. Iga roog on lihtne, ent peen, julge maitses ja aus oma tooraines. Köögitiimis lööb kaasa hiljuti Prantsusmaal gastronoomiakooli lõpetanud Mia Marin Lilienthal, kelle katsetamisjulgus ja silm detailidele annavad roogadele nooruslikku sära ja täpsust.
Õhtu krooniks on gurmeeõhtusöögi grande dolce finale – Michelini tärnidega restorani tasemel desserdielamus Ferkle Kalause poolt – detailitäpne, kaunis ja vastupandamatult hea.
Toitude kõrvale on sommeljee Kalev Vapper, kes on tuttav meie prantsuse õhtusöökidelt, valinud erakordselt hästi sobitatud veinid – kerged, iseloomuga ja täiuslikult suvise meeleoluga. Kalevi juhendamisel avaneb isegi algajale veinisõbrale jumalate joogi lummav maailm, täis üllatavaid maitseid ja põnevaid nüansse.
Sind ootab õhtu, kus Itaalia sulandub sumedasse Kirna parki ja loob hetkeks maailma, mis on otsekui loodud nautimiseks. Ainult sina, maitseküllane õhtusöök ja hetked, mis jäävad meelde.
Lisainfo: 5199 3560
MENÜÜ
ilmub siia õige pea
V | |
V | |
V | |
Pre-dessert | Eelmagustoit
V | |